"1(%) mindenkiért - mindenki 1ért!"

"1(%) mindenkiért - mindenki 1ért!"
Kommunikációs program
a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élõ lakosság
személyi jövedelemadó felajánlási kedvének fokozására

2007.02.01-05.31.



Projektünk elõzetes egyeztetések alapján Borsod-Abaúj-Zemplén megyére, valamint a megye 5 kistérségére, mintegy 750 ezer embert érintõen terjedt ki. Projektünk konkrétan a Miskolci, Tiszaújvárosi, Mezõkövesdi és Mezõcsáti kistérségeket, valamint a megyeközpontot célozza meg, egyes elemei pedig az egész megyére kiterjednek. A kampány célja a helyi lakosság figyelmének felkeltése és tájékoztatása volt a támogatási rendszerrõl, a civil szervezetek saját kampányának általános kiegészítése, megerõsítése és mindehhez a területi média támogatásának megnyerése. A kampány hatékonysága érdekében egyeztettünk több szervezettel is, ennek eredményeként maradtunk a megyei, kistérségi szintû kampány koordinálása mellett. A projekt kidolgozásában és lebonyolításában partnereink  a BAZ Megyei Civil Együttmûködési Hálózat és az Eszmék és Értékek Alapítvány voltak, akik maguk is kiterjedt civil és média kapcsolatrendszerrel rendelkeznek.

A program része volt molinók kihelyezése forgalmas közterületeken, buszreklám, lift reklám, újsághirdetés, szórólap, plakát, a kampányt bemutató reklámtárgyak, kulcstartó, toll készítése, TV, rádió bemutatkozás, hírlevél kiküldése.

A tavalyi kampányunkhoz hasonlóan egyrészt a legnagyobb magyar országos adatbázisra (www.nonprofit.hu) hívtuk fel a figyelmet, továbbá az idõközben megalakult a B-A-Z. megyei Civil Hálózatra (www.bazcivil.hu) is, mely már rendelkezik honlappal, amelyen elérhetõk 1%-os felajánlásokat fogadó megyei szervezetekrõl információk.

Támogatónk:
Civil Szolgáltató, Fejlesztõ és Információs Kollégiuma